Sidor

onsdag 31 december 2008

Pedofili.

den 31 december

Pedofili.

Sluta beskydda brottslingar- det är allmänheten som ska skyddas mot dem! Polis/ Aftonbladet/ Expressen/ Interpool..Våldtäkt av barn/ pedofili...

Våldtäkt av barn - äntligen skapas en site som gör det möjligt att känna igen och därmed medvetet välja att undvika brottslingar i sin närhet..Varför skyddas eftyerlysta på andra håll???

Sedan tidigare erfarenhet vet vi att det enbart tar någon dag innan förbrytaren åker fast tack vare tips från allmänheten efter det att foto publicerats- ändå struntas det i..

"Det är dags att man börjar värna om befolkningen i Sverige. Straffet för våldtäkt och pedofili är i dag för lågt. Denna hemsida kom till för att man som förälder kan se vem i ens närhet har straffats för sexbrott. I framtiden skall man här kunna söka t. ex. på en gata i Sverige för att se vem på just den gatan har dömts för sexualbrott. Sedan får man fram information om personen, bild, personnummer m.m."

sexoffender.nu

http://kriminellt.com/news.php

En bloggare som ligger mig varmt om hjärtat- och är värd en eloge för hon har orken och vågar:

http://marinaengan.wordpress.com/2008/10/16/ar-domda-pedofilers-integritet-vart-mer-an-ett-barns-liv/#respond

Av vilken anledning skriver massmedia alls om dömda fångar som rymt undrar jag?
Knappast i syfte att göra en god gärning iaf- snarare enbart ett egoistiskt sätt att sälja- eller finns andra infallsvinklar?
"Expressen och Aftonbladet vill inte publicera bilden på en efterlyst och dömd pedofil. Vi gör det istället. Vi publicerar bilden eftersom han kan befinna sig i Sverige."
Så resonerar ägaren av siten, vilket man kan tycka är en självklarhet:
http://www.sexbrott.com/

Men det tycker inte cheferna på:
hurt-children.jpg picture by susz_0101originalArrested.jpg picture by susz_01
det finns inte oförväntat de som har andra åsikter: http://aftonbladet.se/nyheter/article3992794.ab

Inga kommentarer: