Sidor

tisdag 20 oktober 2009

Röda Malmö En blogg med underifrånperspektiv

Välkommen Röda Lund

En ny spännande vänsterblogg har sett dagens ljus, Röda Lund. Ett välkommet bidrag till vänsterfloran av bloggar och inte minst till den växande skaran av bloggande medlemmar i Socialistiska partiet.


Det var kamraterna i SP-Lund som nyligen gjorde ett genialiskt och lyckat drag med annonseringsförsök i Sverigedemokraternas press SD-kuriren. I dag uppmärksammas detta av Åsa Linderborg i Aftonbladet: Stoppad av Sverigedemokraterna.


Välkomna i bloggosfären kamrater bakom Röda Lund! Det ska bli spännande att ta del av era bidrag i den politiska debatten.
 

 

Röda Malmö En blogg med underifrånperspektiv

Lars Ohly kryper till korset


Lars Ohly har nu ändrat uppfattning och ställer upp på en gemensam valplattform med socialdemokrater och miljöpartister. Det var inte oväntat. Det är nämligen en logisk följd av den inriktning som Vänsterpartiets ledning har gjort till sin.

 

Skrivet av Anders Utbult

Oktober 20, 2009 - Målande om Bildt

UTRIKESPOLITIK. Efter att ha lyckats transformera Sveriges utrikespolitik till att kretsa kring en kvinnoignorerande globetrotter och en blogg gör Galleri Zetterling denna tolkning.

 

Av: Nisha Besara Chefredaktör Dagens Arena

Alliansens stödparti

Det är inte konstigt att statsminister Fredrik Reinfeldt fullständigt tappar humöret när han får frågan om hur han tänker agera om Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen. Opinionsundersökning efter opinionsundersökning visar att partiet klarar fyraprocentspärren. Och att det därmed blir alliansens enda hopp för att få behålla regeringsmakten.