Sidor

lördag 20 juni 2009

Skrivet av Lennart on June 20, 2009


Iran lördag: mer detaljer om regimens brutala framfart mot demokratidemonstrationerna


Istället för kändisjournalister som står framför kamerorna så kan vi i väst direkt följa vad som sker i Iran via Twitter. En bra s.k. hashtag är #gr88.

http://www.usablogg.org/2009/06/20/iran-lordag-mer-detaljer-om-regimens-brutala-framfart-mot-demokratidemonstrationerna/









Skrivet av Lennart on June 19, 2009



Björn Ulvaeus tappar greppet. Hans Bergström och Den Kristna Högern mot svenska muslimer


Jag vet att det är midsommar och sommarstiltje men det här är rent vansinnigt: Tolv kända intellektuella i ett gemensamt manifest: Också i Sverige kränks mänskliga rättigheter med hänvisning till religion.

Tolv kända intellektuella? Björn Ulvaeus må vara hänt men jag trodde att Christer Fuglesang var kändisaustronaut, Stellan Skarsgård skådis och Morgan Johansson riksdagsledamot. Kända intellektuella, verkligen?

http://www.usablogg.org/2009/06/19/bjorn-ulvaeus-tappar-greppet-hans-bergstrom-och-den-kristna-hogern-mot-svenska-muslimer/





Av: Sara Wågenberg


Kaos på medicinkliniken


En 90-årig kvinna dog på akutmottagningen på sjukhuset i Varberg i måndags. Då hade hon väntat på vårdplats i tio timmar. Nu rasar läkarna på medicinkliniken över den ständiga överbeläggningen.

http://hn.se/nyheter/halland/1.494968