Sidor

fredag 16 oktober 2009

Skrivet av Björn Fridén



Oktober 16, 2009 - Lite kommunistskräck dagen till ära

NOTIS. Kommunistskräck när det är som bäst - riksdagsledamoten Marietta de Pourbaix-Lundin (M) skriver en upprörd debattartikel på SVT Opinion om att skådespelaren Sven Wolter fått vara med i TV. Han är ju kommunist. Pourbaix-Lundin skriver:

"Verkligheten är att massmord, förtryck, stora folkomflyttningar/deporteringar med massvält som följd, arbetsläger och nackskott har genomförts i kommunismens namn. Angiveri, skenrättegångar och mördande av såväl påstådda brottslingar som deras anhöriga har i stor skala använts för att göra alla osäkra, rädda och kuvade."
Det är oklart om Wolter är ansvarig för ovan beskrivna brott, men en gissning är nej. Man kan nog också gissa sig till att Wolter inte är någon varm anhängare av dessa företeelser heller, sina något stolliga politiska ställningstaganden till trots. Det här är lika absurt som att anklaga kristdemokraterna för korstågen.

Rekommenderad läsning:




Av: Eva Kronwall

Ge alla lika möjligheter

Vi som är med i Vänsterpartiet anser att varje människa är unik. Alla har olika förutsättningar och behov och detta utgör grunden i vår ideologi.

http://hn.se/asikter/debatt/1.609171 

She addressed a UN Meeting on issue of environment

The girl who silenced the world for 5 minutes







She addressed a UN Meeting on issue of environment

http://www.youtube.com/watch?v=TQmz6Rbpnu0 

We've had enough -- we're calling them out.









The health insurance lobby has spent millions trying to bully Congress into opposing reform, airing ads and releasing a report about the effects of reform that journalists and experts have called "deceptive" and "implausible."

We've had enough -- we're calling them out.

Help cut through the spin -- tell our representatives to say "no" to deceitful lobbyists and "yes" to reform.


http://www.democrats.org/page/content/callemoutinslobby/