Sidor

lördag 4 april 2009

Av: Klara Strandberg


”Hets mot muslimer”


Islamofobin är den dominerade formen av rasism i dagens Europa, säger Andreas Malm, aktuell med boken Hatet mot muslimer. Bild: Cora Hillebrand

Sverigedemokraterna tar stadiga steg framåt mot en plats i riksdagen. Det enda som kan stoppa partiet är en enad och stark arbetarrörelse, anser Andreas Malm som precis gett ut boken Hatet mot muslimer.

Andreas Malm ville inte skriva boken. Men efter den 11-september, Irakkriget och kriget mot Afghanistan, Muhammedkarikatyrerna i danska tidningar och slöjförbudet i Frankrike, kände han sig tvungen. I samband med dessa händelser, och många fler, har muslimerna pekats ut som bovar. Den politiska agendan har vridits mot att ta itu med muslimerna istället för att ägna sig åt verkliga problem som till exempel klimatfrågan, menar Andras Malm.
”Det är dem vi måste lösa. Det är deras närvaro vi måste ta i hornen. En tilltagande besatthet vid denna minioritet har präglat 00-talets europeiska debatt”, skriver han i bokens förord.
Malm kallar det för islamofobi. En term som beskriver hur religionskritiken mot islam har gått över till att bli en hets mot muslimerna som folkgrupp. En hets som, enligt Andreas Malm, leder till att muslimerna blir jagade istället för integrerade i Sverige och i Europa.

http://www.etc.se/21035/-det-pagar-en-hets-mot-muslimer-/


Why King was assassinated

The FBI vs. Social Justice

Every year, Martin Luther King's contribution to the moral character of the United States becomes clearer and clearer.

What also becomes clearer is the power and ruthlessness of the forces he was opposing.

The probability that King was killed by forces within the US government becomes clearer every day too.

The elite's worst fear is that people will overlook minor racial and social differences and not only understand how they're being screwed but also join together to do something about it.

No one had a clearer voice on this subject than King which is why his life was snuffed out.
http://www.brasschecktv.com/page/590.html