Sidor

torsdag 30 april 2009

Kajsa Grytt 19 april, 2009

Kajsa Grytt-Allt Faller





http://www.kajsagrytt.com/

Share the video with your friends:

Watch the Video -- Then Invite Your Friends


On his 100th day in office, President Obama laid out how far we've come in the first 100 days, and how far we have yet to go.

"I am pleased with our progress, but I am not satisfied," he said.

Please invite your friends and family to watch the video and join us as we work together to tackle the challenges that lie ahead.

You can even use our email contact importer to make it easy. Don't worry -- we don't hold on to any of the addresses you use.






http://my.barackobama.com/page/invite/100daysVideo

Av: Nisha Besara Chefredaktör Dagens Arena


Yes you can

Brev till Mona Sahlin.
Förväntningarna på dig är skyhöga. Det är befogat. Opinionssiffrorna är svarta, förtroendet lågt, politiken luddig. Nu måste du ge en klar riktning för den politik som du tänker driva som statsminister i en rödgrön regering.

http://www.dagensarena.se/text/2009/04/yes-you-can

Av: Mona Sahlin Partiordförande Socialdemokraterna


VI SÄTTER JOBBEN FÖRST

Sverige går in i massarbetslöshet. Över 300 000 jobb kommer att försvinna de närmaste åren. År 2011 kommer arbetslösheten att vara närmare tolv procent. Det är en unik situation och nu krävs tydliga prioriteringar för att vända utvecklingen.


http://www.etc.se/ledare

Av: Maria-Pia Boëthius


Du blir vad du tittar på


Det sista jag såg av svensk TV innan jag begav mig av till denna TV-fria alpvärld var Janne Josefssons Debatt. Programmet handlade om de olika förnedrings- och mobbingprogram som visas i svensk TV. Josefssons journalistiska grundidé var att säga till de olika kritiker han lockat till sin TV-cirkus att om de kritiserade programmen påstod de också att människor är dumma i huvudet, eftersom programmen har si och så många tittare.

http://www.etc.se/kronika-maria-pia/

Hans Hoff Ordförande socialdemokratiska partidistriktet Halland Kerstin Zander V ordförande LO distriktet Västsverige

Dags att demonstrera


Nu är det snart dags! Dags för årets viktigaste dag, nämligen första maj.

Då ska vi ut och demonstrera mot den orättvisa politik som de borgerliga partierna för i regeringen och europaparlamentet.

http://hn.se/asikter/ordetarfritt/1.454022

Av: ”CIVIS SUM”

Frågan gällde annonsen


Replik angående Rotary och annonskostnaden.

I HN den 28 april har Sven Andersson en insändare där han ”inför Varbergsborna vill slå fast att Varbergs Rotaryklubb inte på något sätt favoriserats i förhållande till Varberg Events övriga kunder”. Han hänvisar till HN 23 april.

Men artikeln i HN den 23 april handlade i första hand om att Varbergs Rotaryklubb ej betalt annonskostnad för Las Vegas-kvällen i Nöjesparken. Räkningen skickades istället till kultur- och fritidsförvaltningen.

Vad har Rotarys annonskostnad med kultur- och fritidsförvaltningen att göra? Varför reagerade inte Rotary mot att klubben inte fick någon annonsräkning?

”CIVIS SUM”

http://hn.se/nyheter/1.454021