Sidor

måndag 5 oktober 2009

Av: Tove Hansson

"Google Wave kan utmana Facebook"

En utmanare till de stora sociala nätverkssajterna, eller en användbar applikation som aldrig kommer nå den stora massan? Ungefär ett dygn efter att de 100 000 inbjudningarna till Google Wave spridits över nätet – och ynglat av sig via auktioner, tiggeri och lotterier – är de flesta som testat positiva. Men meningarna är delade kring frågan om Google Wave är en bra applikation eller en ny internetrevolution.

http://hd.se/it/2009/10/01/google-wave-kan-utmana-facebook/ 

Av: Hans Hoff, Jennie Nilsson, Alf Eriksson och Björn Lind

Regeringen har ingen jobbpolitik 

Med en rödgrön regering hade arbetslösheten inte varit så hög hävdar de socialdemokratiska riksdagsledamöterna från Halland. Hans Hoff, Jennie Nilsson, Alf Eriksson och Björn Lind.

Nästa år är en halv miljon människor arbetslösa. Då har vi åter igen massarbetslöshet i Sverige. Utanförskapet kommer att ha ökat med minst 270 000 människor under den borgerliga regeringsperioden. Utbetalningarna av socialbidrag beräknas öka med 5 000 miljoner kronor.

http://hn.se/asikter/debatt/1.596510  

Av: Per Wirtén Redaktionsmedlem Dagens Arena

S-politik inger hopp
Den europeiska socialdemokratins sammanbrott kan ha historiska dimensioner. När det tyska partiet förra helgen slog bottenrekord med 23 procent av rösterna i förbundsdagsvalet var det som att en ängel gick genom kontinentens politiska liv: allt stannade upp.


bravenewfilms

WellPoint sued an ENTIRE STATE to increase profits







Netting $2.5 billion in profits last year wasn't enough for WellPoint, the nation's largest insurance company. Now, WellPoint's affiliate, Anthem Blue Cross and Blue Shield, is suing the state of ...

http://www.youtube.com/watch?v=AKXWP2HuxGE