Sidor

tisdag 6 oktober 2009

Av: Björn Elmbrant Redaktionsmedlem Dagens Arena

C hänger inte ihop
Några mardrömsveckor väntar för Stureplanscentern. Inte nog med att FRA-lagen, med några konstiga kosmetiska förändringar, ska drivas igenom med Fredrick Federleys medverkan. Det numera regleringsfientliga Centerpartiet med sin marknadsliberale jordbruksminister Eskil Erlandsson kan också under Sveriges ordförandetid i EU tvingas att medverka till en återgång till en närmast sovjetisk planhushållning för EU:s mjölkbönder.


Röda Malmö En blogg med underifrånperspektiv

Inte bara jäviga utan jävliga också

Inte bara jäviga utan jävliga också. Folk inom domarskrået håller varandra om ryggen. Svea hovrätt avslår anmälan om jäv mot hovrättslagmannen Kristina Boutz och hovrättsrådet Ulrika Ihrfelt i Pirate Bay-målet.

http://rodamalmo.blogspot.com/2009/10/inte-bara-javiga-utan-javliga-ocksa.html 

Av: Britt-Marie Jonsson och Göran Persson Socialdemokrater i socialnämnden

Regeringen har ”låst in pengarna” 

Angående Fontänhuset.

Jan Ertsborn, det är den regering du tillhör som har låst in pengarna i ett kassaskåp och slängt nyckeln i sin iver att allt ska privatiseras eller läggas ut på alternativa utförare genom LOV (lagen om valfrihet). Ni visste tidigt på våren 2009 att ni skulle få 1,2 miljoner kr i bidrag från kommunen och inget från landstinget. Vi tycker att er kompetenta styrelse borde ha reagerat och rättat mun efter matsäck redan då.