Sidor

tisdag 14 juli 2009

Mind control through music

The connection between the Pentagon and
Hollywood is well known.

Less discussed is the music industry connection.

Hollywood provides the role models and the
music industry provides the theme songs
for countless millions of lives.

What they singing about these days?

Details:

http://www.brasschecktv.com/page/666.html

Militarized Hip Hop

Mind control through music









Hidden in plain site

Hip hop and rap are immensely popular music forms among black and white, especially the young, occupying much the same place rock and roll held in the 1960.

Like Jimi Hendrix music did in Vietnam, hip hop provides the sound track for the war in Iraq.

The aspects of this hip hp that make it to the "big time" emphasize "n*gger" this and "gansta" that, reckless behavior and violence.

In reality, grass roots hip hop started out as and still has a strong community, political and even moral element, but this manifestation of the music rarely if ever makes it to the radio.

Is this just a coincidence? An accident of public demand?


Det börjar bli väldigt vanligt att Youtube censurerar videoklipp från USA! Får ofta detta meddelande: This video is not available in your country due to copyright restrictions.

http://www.brasschecktv.com/page/666.html

By Barak Ravid, Haaretz Correspondent, and Reuters


Obama to U.S. Jewish leaders: Israel must engage in self-reflection

By Barak Ravid, Haaretz Correspondent, and Reuters

U.S. President Barack Obama met with 15 American Jewish leaders at the White House for the first time on Monday. The president and the Jewish officials huddled for talks aimed at clearing the air following allegations that his administration was taking a tough line with Israel over settlement activity.

At the meeting, Obama told the leaders that he wants to help Israel overcome its demographic problem by reaching an agreement on a two-state solution, but that in order to do so, Israel would need "to engage in serious self-reflection."

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1099966.html


Skrivet av Lennart on July 14, 2009


President Obama på fallrepet, problemen hopar sig, kalla vindar i Vita Huset


President Obamas popularitet dalar och problemen hopar sig.

Mycket av det här beror givetvis på de oerhört djupa strukturella problem som USA nu brottas med.
Ekonomin, vård,skola,omsorg är i alla rännstenen, infrastrukturen rostar sönder efter decennier av sänkta skatter och regelrätt plundring och miljoner amerikaner står utan jobb och utan socialt skyddsnät.

http://www.usablogg.org/2009/07/14/president-obama-pa-fallrepet-problemen-hopar-sig-kalla-vindar-i-vita-huset/


Av: Ylva Carlsson


15:45: Ångrar du filmen om Dole, Fredrik Gertten?



Malmöfilmaren Fredrik Gertten har stämts av multinationella fruktföretaget Dole för förtal. Gerttens dokumentär ”Bananas”, som nyligen visades på Los Angeles filmfestival, handlar om en amerikansk advokat som tar strid mot bananjätten.

Fruktföretaget anklagas bland annat för att ha använt ett giftigt bekämpningsmedel, som har steriliserat nicaraguanska plantagearbetare.

– Jag står för filmen till hundra procent. Det här är en fascinerande historia om en principiell strid. Det finns inga avsnitt i filmen jag hade velat ta bort, säger Fredrik Gertten.

http://www.medievarlden.se/mediefolk/3-mediefolk/9812-1545-angrar-du-filmen-om-dole-fredrik-gertten

http://www.bananasthemovie.com/

BANANAS!* trailer from WG Film on Vimeo.



Av: Yngve Sunesson


Bojkotta bananer med Dole-märke


Det multinationella bolaget Dole Food Company hotar yttrandefriheten genom att ha stämt ett svenskt filmbolag för dokumentärfilmen Bananas!, som handlar om bananindustrin i Nicaragua.

I filmen, gjord av produktionsbolaget WG Film från Malmö, intervjuas en advokat som företräder nicaraguanska fruktarbetare. De hävdar att Doles kemikalieanvändning skadat arbetare allvarligt. Men Dole hävdar att filmen innebär förtal och har alltså stämt filmbolaget.

http://hn.se/nyheter/1.522910


Av: Christine Bengtsson Vårdare i omsorgen Falkenbergs kommun

Kort sagt.

Har den styrande majoriteten i socialnämnden förlorat både förmågan att tala och skriva, eftersom ingen bemödar sig att besvara och bemöta den oro som framkommit kring detta på Ordet är fritt? Eller är det möjligtvis så att de använder sig av sin gamla beprövade devis: Tiger vi ihjäl problemet så finns det inte?

Christine Bengtsson

Vårdare i omsorgen

Falkenbergs kommun

http://hn.se/asikter/ordetarfritt/1.522922



Av: besviken kommunanställd

Kommunen hoppas att vi ska sluta


Jag är precis hemkommen från informationsmöte angående övertagandet av handikappomsorgen. Inte en politiker så långt ögat kunde se? Ni som fattat beslut om detta, var finns ni?!

Fast det är klart, ni har väl viktigare saker för er i semestertider än att besvara frågor från en orolig personal. Men om ni inte tänkt på det tidigare, så kan jag upplysa er om att denna personal har den medborgerliga rättigheten att rösta? Jag vet vad jag inte skall rösta på i nästa val.

Läser även idag i tidningen att många vill jobba privat. Vill är nog fel uttryck. Har vi något val? Socialchefen Sergio Garay säger rakt ut till oss på mötet att han hoppas vi inte är så många som väljer att stanna kvar hos kommunen.

besviken kommunanställd

http://hn.se/asikter/ordetarfritt/1.522924


Av: Omsorgspersonal

Dags att tänka om


Jag är lyckligt lottad som inte har ett funktionshindrat barn eller anhörig i behov av vård och omsorg i Falkenberg, nu när den säljs ut.

Det är ju tydligt att politikerna här tycker att omsorgstagarna och deras personal ska stå för en del av notan för ishall och falkhall. Det säger väl sig självt att kvaliteten försämras när man minskar personalen!

Till er som har någon anhörig med särskilda behov: Se till att de får den hjälp och det stöd som de har rätt till!

Till alla er andra: Försök för guds skull att få era barn att tänka om ifall de väljer vårdyrket! Det är inte så att jag vantrivs med mitt arbete, tvärtom, men vad jag inte trivs med är att det inte uppskattas på det sätt som det borde.

Omsorgspersonal

http://hn.se/asikter/ordetarfritt/1.522923


Av: Jonas Andersson

Övervärderat ordförandeskap


Jag tycker att det svenska ordförandeskapet i EU är övervärderat. Till sist så är det alltid de stora nationerna i EU (Tyskland, Frankrike och Storbritannien) som har den största makten. Vid internationella kriser är det alltid USA, Ryssland och Kina som har den största internationella makten.

Att tro att Sverige skulle få en ökad internationell makt på grund av ordförandeskapet i EU är enligt min uppfattning skrattretande. Ordförandeskapet i EU är dessutom mycket dyrt för oss svenska skattebetalare.

Jonas Andersson

http://hn.se/asikter/ordetarfritt/1.522935