Sidor

tisdag 30 mars 2010

Skriv ett mejl till H&M! « H&M don't buy into occupation

Skriv ett mejl till H&M! « H&M don't buy into occupation

Röda Malmö En blogg med underifrånperspektiv

Det händer i Malmö idag

BDS Day of Action 30 mars 2010

Gustav Adolfs Torg, Malmö Kl 16

SPRID!

Om du känner igen bokstavskombinationen BDS i Palestinaarbetet är det ingen slump, tvärtom är det begreppet på allas läppar. BDS betyder "Boycott, Divestment (avinvesteringar) & Sanktions" riktade mot Israel.


Vi vet att BDS-strategin kan vara framgångsrik och göra verklig skillnad. Igår användes den för att välta apartheidregimen i Sydafrika, idag är det apartheidsystemet i det ockuperad Palestina som måste bekämpas. Kom på aktionsdagen idag tisdag och delta i det bojkottarbete som nu fått en ny energi och styrka och som gett ockupationsmakten i Tel Aviv ständiga huvudbry. Tillsammans gör vi skillnad! Om du vill veta mer eller engagera dig i Isolera Israel, gå in på http://www.isoleraisrael.nu/.

http://rodamalmo.blogspot.com/2010/03/det-hander-i-malmo-idag.html
 

Skrivet av Anders Utbult



»Vill nu omdefiniera skatteklyftan. Efter att Reinfeldt märkt att han måste försvara att pensionärer har högre skatt än arbetstagare väljer han istället att omdefiniera vad som ses som inkomstskatt.

»Det ska inte löna sig att ha arbetat. Alliansen gör klart att pensionärer ska ha högre skatt än de som arbetar - menar att det är en del av jobblinjen.

»Fokus på rikaste tiondelen. Alliansen har gått från 70 miljarder plus till 70 miljarder minus i statskassan. Nu vill man sänka skatten med ytterligare 92,2 miljarder - och den rikaste tiondelen får lika mycket som 80 procent av den övriga befolkningen.

Falkenbergslåten

falkenbergslåten (lyrics)







http://www.youtube.com/watch?v=Q6GsNkhBnFs&feature=player_embedded#

Google Buzz anklagas för integritetsbrott - IDG.se

Google Buzz anklagas för integritetsbrott - IDG.se

Finaste grävpriset till Uppdrag granskning - Uppdrag granskning | svt.se

Finaste grävpriset till Uppdrag granskning - Uppdrag granskning | svt.se