Sidor

söndag 23 augusti 2009

Av: Hedy Epstein

22nd July 2009 Video Free Gaza News Hedy Epstein








This Free Gaza video is an interview with a great woman, Hedy Epstein, just turned 85. She has dedicated her life to working for peace and human rights. In June she was going to sail to Gaza with t...

http://www.youtube.com/watch?v=60XVfEow4M0

Röda Malmö En blogg med underifrånperspektiv


Sammanbrott för Reclaim-projektet



Det vi bevittnat i kväll i Rosengård är inget mindre än Reclaim-projektets totala sammanbrott. Om de i fortsättningen skulle försöka sig på en upprepning någonstans i stan så kommer folk att gå man ur huse för att köra bort dem. Precis som skedde i Rosengård i kväll. Ironiskt nog verkar det vara just polisens skydd som räddade Reclaim-deltagarna.

Det var väntat och en följd av själva det problematiska konceptet. En total missbedömning av stämningarna på Rosengård. En kollaps för den elitistiska strategin att agera ställföreträdare för massorna. Och naturligtvis en triumf för vänsterns belackare.

http://rodamalmo.blogspot.com/2009/08/sammanbrott-for-reclaim-projektet.html

Av: Karin Råghall


Alla ryms i stjärnfamiljen


”Det jag tycker är härligt med stjärnfamiljen är att den omfattar alla och vi inte moraliserar över varandras sätt att leva”, säger Gunilla Gerland, här med sonen Zacharias. Bild: Karin Råghall

Mest lyckad är en familj med två föräldrar av motsatt kön som har sex med varandra, gemensamma barn och bostad. Det är vad kärnfamiljsidealet lär oss. Som en reaktion på denna trångsyn skapades det nya ordet stjärnfamilj.

http://www.etc.se/23119/alla-ryms-i-stjaernfamiljen/

"Don't be evil"

Big Brother offers options






More from "The Onion"

"Don't be evil"

That's Google's motto.

OK.

That's a little like: "I'm from the government and I'm here to help."

http://www.brasschecktv.com/page/685.html