Sidor

lördag 20 mars 2010

HAX kräver att Beatrice Ask avgår | Kulturbloggen

HAX kräver att Beatrice Ask avgår | Kulturbloggen

Alla behöver skyddsnät - Debatt - www.hn.se

Alla behöver skyddsnät - Debatt - www.hn.se

Rödgrön utrikespolitik skulle göra skillnad - Debatt - www.hn.se

Rödgrön utrikespolitik skulle göra skillnad - Debatt - www.hn.se

filmen måste mena sig! : Bob Hansson hos Passagen Blogg

filmen måste mena sig! : Bob Hansson hos Passagen Blogg

Skrivet av Lennart on March 19, 2010

Totaldementi: jag har aldrig någonsin köpt sex av Beatrice Ask

 

Sveriges justitieminister Beatrice Ask vill inte bara sätta fildelare i fängelse och massavlyssna svenska folket, nu vill hon också skicka bjärta kuvert till alla sexköpares familjer.
Nu har jag ingenting emot att man stoppar sexhandeln, men med tanke på att det är världens äldsta yrke så har jag svårt att tro att några bjärta kuvert kommer att få bukt med synden.

Skrivet av Björn Fridén










Mars 20, 2010 - Reinfeldt måste visa var regeringen och M står

PRINCIPIELLT. I Ekots lördagsintervju motsätter sig nu statsminister Fredrik Reinfeldt (M) motvilligt sin justitieministers förslag om att ”hänga ut” misstänkta sexköpare - ”vi vill inte ha ett glåpordssamhälle”, säger han. Det är i vanliga fall inte särskilt märkvärdigt att en statsminister och en justitieminister har olika åsikter om saker, men här handlar om det om att justitieministern tillika vice ordförande för regeringens största parti inte ställer upp på den mest fundamentala principen i ett rättssamhälle - nämligen inget straff utan dom.

När justitieministern tillåts korrigera sitt uttalande i Aftonbladet är det enda som hon ångrar färgen på de kuvert som uthängningsinformationen kommer i, vilket omöjligt kan ses som annat än ytterst anmärkningsvärt.

Här och var höjs det något nedsättande röster om att justitieminister Ask minsann inte har någon juridisk utbildning, men det är missriktad kritik. För alla människor vet att dom kommer före straff - icke läskunniga vet rentav om detta. Barn som fostrats i djungeln av vargar vet för bövelen om det! Det handlar om sunt förnuft, inte juridik.

Statsministerns motvilliga mumlade i svepande ordalag duger därför inte. Eftersom man så uppenbart inbjuder till tvivel måste regeringen Reinfeldt och moderaterna faktiskt göra något så absurt som att tydligt deklarera att man ställer upp på rättsstatens grundprinciper, inget annat duger.

Rekommenderad läsning:
http://www.alliansfrittsverige.nu/2010/03/mars-20-2010-barn-fostrade-av-vargar.html

Is Psychiatry Communists?

Is Psychiatry Communists? World Federation of Mental Health & Communism







Is Psychiatry Communists? World Federation of Mental Health & Communism Kayleigh discusses the correlations between communists goals and founding principles of the World Federation of Mental Heal...

http://www.youtube.com/watch?v=_49L_QJgKr0&feature=digest