Sidor

söndag 2 november 2008

Republikansk svenskrädsla

Du bor tydligen i ett socialistiskt land

08-10-28 09:21:44

”Vad säger du till dem som är oroliga över att Barack Obama tänker förvandla USA till ett socialistiskt land som Sverige?”

Florida-reporter ställer demokraternas vicepresidentkandidat mot väggen. Uppsnappat från Per Bjurmans eminenta blogg om valet. För att följa samma tema så har Bjurman, som skriver för Afonbladet, fått i uppdrag att följa McCain/Palin-kampanjen. Republikanerna han möter är misstänksamma gentemot journalister, som per automatik antas komma från liberala ”elitmedier”, typ New York Times.

”Vi får sura blickar, det kastas glåpord över kravallstaketet och de få som ställer upp på intervjuer – merparten fnyser bara när man undrar om man får ställa några frågor – håller alltid långa föredrag om de liberala förrädarna på tidningar och TV-kanaler.
Jag har förstås ett litet alibi som utlänning. När jag nämner att jag är svensk slappnar de flesta av – tills de minns att Sverige ju är ett marxistiskt samhälle med 700-procentiga skatter. Då får jag skäll för det istället.”


Postad av: Andreas

Av: Magnus

Det har onekligen gått rätt långt när landet med världens största och inte direkt sysslolösa armé känner sig hotat på ett ideologiskt plan av lilla marxistiska isbjörnskolonin Sverige. Sverige = det största hotet!
Finns det överhuvudtaget något land utanför USA som republikanerna inte känner fruktan inför?
Grundar sig inte denna fruktan på ett djupt liggande tvivel på den egna ideologin, månntro?



29 Oktober 2008, 00:57
http://etc.se/blogg/18805/du-bor-tydligen-i-ett-socialistiskt-land



Inga kommentarer: