Sidor

lördag 5 december 2009

Skrivet av Björn Fridén


 
”Och det hände sig vid den tiden att från statsminister Reinfeldt utgick ett påbud om att hela världen skulle avlyssnas - i alla fall vissa trafikstråk. Detta var första gången alla tjänade på att debatten lade sig, och det skedde när Marianne Samuelsson var landshövding på Gotland.”

Julkalendern:
Årets julkalender kommer skilja sig något från de tidigare (som finns här och här). Istället för numrerade luckor får vi denna gång följa statsministerns arbete under tjugofyra dagar, samt stifta bekantskap med de människor som besöker honom.

Klicka här för att komma till julkalendern.
Och som vanligt, vill man på sin egen blogg länka till julkalendern bör man länka till det här blogginlägget. Adressen till kalendern kommer nämligen att ändras från dag till dag.

Och som vanligt måste man passa på att tacka de som varit behjälpliga i arbetet runt att lindra problemen som min monumentala inkompetens i webbdesignfrågor för med sig. Dessa är Johan Westerholm och Linus Samuelsson som erbjudit ett webbstall när det inte fanns någon plats i härbärget, samt Erik Nilsson som hjälpt till att animera en gnutta flash.

God jul gott folk

PS. Rapportera gärna eventuella problem med kalendern. Berätta gärna om hur man åtgärdar dem också för jag har inte en suck om hur man gör.





Inga kommentarer: