Sidor

torsdag 13 augusti 2009

Ship to Gaza


Stor kick-off för Ship to Gaza


Den 15 augusti kommer Ship to Gaza Stockholm att ha en stor kick off på Kägelbanan (Södrateatern). Evenemanget börjar kl 15:00 och avslutas kl 02:00.

Seminarier, fotoutställning till musik, dans och fest.

"Ship to Gaza" är ett initiativ för praktisk solidaritet med Gazas befolkning. Så snart det är ekonomiskt och praktiskt möjligt sänds ett fartyg med förnödenheter från Skandinavien via hamnar i Europa och Medelhavet till Gaza. I de hamnstäder som besöks arrangeras kulturella och opinionsbildande evenemang i samverkan med lokala organisationer. I Gaza administreras biståndsmottagandet av partipolitiskt oberoende organisationer.

Vi vill i och med den här galan belysa projektet "Ship to Gaza". Det blir en tillställning med allt från seminarier, fotoutställning till musik, dans och fest.

Galan börjar redan på eftermiddagen (se bifogat program) med tal och föredrag av bland andra initiativtagaren Mattias Gardell, Mellanöstern-korrespondenten Lotta Schüllerqvist (känd från DN), författarna Jonas Hassen Khemiri och Henning Mankell samt förre FN-ambassadören Pierre Schori.

Solidaritetsfesten fortsätter på kvällen med uppträdanden av bland andra Promoe och Veronica Tjerned, Darya & Månskensorkestern och Samson for President.

Kom och lyssna, dansa och visa i praktisk gärning din solidaritet med Gazas folk! Välkommen ombord på Ship to Gaza!

http://www.shiptogaza.se/?q=sv/node/132

Inga kommentarer: